Image
Top
Navigation

Wie is X-factory?

X-factory is Manu De Mey, internet-schobbejak van het eerste uur.

foto-manu

   

Ik ben reeds professioneel met het internet bezig sinds 1996, de begindagen van het internet in België. Eerst acht jaar in dienstverband bij Planet Internet en sinds 2004 als zelfstandige grafisch webdesigner.

Grafisch design, HTML/CSS codering en WordPress zijn mijn stokpaardjes, en dankzij mijn jarenlange ervaring heb ik ook veel digitale kaas gegeten van usability (website-gebruiksvriendelijkheid), SEO (hoog scoren op Google) en responsive webdesign (website past zich aan op tablets en smartphones).

Ik werk zowel freelance voor grote bedrijven (Sanoma Magazines, Corelio, Minoc,…), als voor eigen klanten.

U vindt enkele voorbeelden van projecten waar ik aan meegewerkt heb in de portfolio.